RSS2.0

Съобщение

11 октомври 2007

Очаквайте:

Прогнози за

Европейските

Квалификаций

КАДИС - ГРАНАДА 74

10 октомври 2007

КАДИС 2-3 ГРАНАДА 74
Дни преди срещата между Кадис и Гранада 74 от 3-тия кръг от турнира за Купата на краля андалуският клуб изпадна в управленска криза. Причина за това стана решението на досегашния му президент Артуро Балдасано да се оттегли от поста след домакинското поражение от Ейбар с 1:2 в шампионата на испанската Сегунда... Последният акт на Балдасано като бос бе да свика извънредно общо събрание, на което да бъде избран нов управителен съвет на Кадис. Любопитното е как ще подействат върху играчите проблемите в ръководството преди така важния двубой с Гранада 74. За Кадис проблемите не са само в управлението на клуба, а имат и проблеми с контузени играчи. Лукас Лобос е наказан и няма да вземе участие в мача срещу Гранада 74. Хосе Хулиан де ла Куеста ще отсъства още около две седмици от центъра на защитата, а левият бек Раул Лопес поради контузия в десния крак. За гостите от Гранада 74 не е сигурно участието на халфа Мануел Арана след като той разкъса мускул в адуктора на левия крак. Карлос Санчес, както и защитниците Хосе Антонио Самора, Пабло Ернандес и Алваро Байгоре са контузени и със сигурност няма да вземат участие в срещата. Това са грижите за наставника на гостите Пепе Море. И двата отбора имат проблеми в защитата и халфовата линия, отборът на домакините се счита за фаворит според букмейкърите, но вече 4 мача те не успяват да победят в сегунда. Очаквам много оспорван и интересен двубой като смятам, че Кадис има сили да победи пред собствената си публика, но това ще стане трудно и с оглед на проблемите в ръководството на клуба и защитата на отбора ще допуснат поне гол. От своя страна те са задължени да вкарат в вратата на гостите за да зарадват привържениците си.


ПРОГНОЗА: Гол/Гол @ 1.60 ПОЗНАТ

Волфсбург - Ханза

06 октомври 2007


Събота(06-10-07)16:30


Тима на Волфсбург няма загуба от 3 мача на сам(2-равенства и 1 победа).
като домакините завършиха 2:2 в последният си мач с Отбора на Хамбургер.Треьора на домакините ще може да разчита на Кристофер Лампрехт(изтекла санкция), но пък контузии тормозят Рикардо Коща Джонатан Сантана и Патрикс Платенс.А под въпрос за мача е Пабло Тиам.
Гостите записаха 3 поредни победи и така се измъкна от зоната на изпадащите. Щефан Байнлих все още е контузен, но добрата новина за треньора е, че Орестеш се възтанови от травмата която го мъчи.
Прогноза- 1

Щутгарт - Хановер96


Събота(06-10-07)16:30


Щутгарт имаха тежък мач през седмицата от Шампионската лига срещу Барселона загубен с 0:2.Домакините записаха 2 поредни победи в първенството, но след тях дойде и катастрофалната загуба от тима на Ханза с 1:2.Треньора Армин Фе е решил да вземе максималния брой точки от този мач за съжеление в тима са контузени: Хитцелспергер, Делпиер и Гледсон като несе знае да ли те ще може да земат участие в мача.
Хановер победи в последния кръг новака Дуисбург с 2:1 и отново показа не лоша игра. Отбора се представя добре като гост и има 2 победи 1 загуба и 1 равенство.В тима с контузия е Хано Балич а на негово място ще бъде Лала който се справя доста добре до момента.

Прогноза- Х

УЕФА къп Срещи реванши

04 октомври 2007

Днес ще ви предложим няколко мача с кратка обосновка.

17:00 Рапид Букурещ-Нюрнберг
Прогноза-1 - НЕ
Голове- 2-3 -НЕ
Инфо:Отбора на Рапид е турнирен отбор и е свикнал
с такива напрегнати мачове за разлика от съперника
си който не е играл в евро турнирите до този момент.
Първият мач завърши 0:0 а Рапид едва ли ще
загубят като домакини от дебютанта Нюрнберг.
_______________________________________

17:45 Анортозис-Тотнъм
Прогноза- Под 2,5 -Да
Точен Резултат: 0:2 -НЕ
Инфо:Тотнъм си осигури участие в груповата фаза
още първият мач където спечелиха с 1:6.
Тотнъм едва ли ще се натиснат много и да не забравяме
че тима има тежко гостуване в Неделя на "Анфилд".
_______________________________________

19:00 Хелзингборг-Хееренвеен
Прогноза- Х -НЕ
Голове- Над 2,5 -Да
Инфо:Хелзингборг запазиха шансовете си след 3-те
гола в Холандия и сега са длъжни да натикат съпер-
ника си в тяхната половина и да вкарат поне 2 гола.
Но едва ли Хееренвеен ще се пусне на 100% в този
мач.
_______________________________________

20:45 Бате Борисов-Виляреал
Прогноза- "Х" 2 - Да
Голове- Над 2,5 - Не
Инфо:Един не лош коеф. за единица са ни дали
Букмейкърите в България и едва ли Виляреал ще го
изтърве макар че първата среща завърши 1:4 тима на
Домакините ще покажат зъби и може да стигнат поне
до почетен "Х".Виляреал имат мач в Испания през
уикенда.
_______________________________________

21:15 ФК Копенхаген-Ланс
Прогноза- 1 -Не
Голове- Под 2,5 -Да
Инфо:Датчаните измъкнаха 1:1 във Франция и сега
ще се борят за класирането на пред малко по леко.
Ланс ще трябва да вкарва голове, а това означава
пространства за Албак и Гронкяр.
_______________________________________

21:30 Залцбург-АЕК
Прогноза- Х -НЕ
Голове- Под 2,5 - Да
Инфо:Залцбург загуби всички шансове да продължи
на пред след като загуби катастрофално в Гърция
с 3:0 и едва ли ще успеят да заличат 3-те гола пасив
от него мач.
_______________________________________

Валенсия - Челси

03 октомври 2007

1:2

Този двубой е много не предстаказуем.
Валенсия направи добър старт на първенстовото и в последния кръг се наложи с минималното 0:1 над тима на Рекреативо.Всички се радват, че Давид Вия навлиза в страхатона форма и бележи всеки един мач.Валенсия победиха в предния кръг на надпреварата отбора на Шалке04 с гол именно на Вия.
Челси се намира в голяма криза като отбора не може да вземе победата от 5 мача като изключим гостуването на тима на Хъл сити от турнира за Карлинг Къп спечелен с 0:4.
Челси се препъна и срещу тима на Розенборг още в първия кръг на шампионската лига и то на "Станфорд Бридж" (1:1)

Прогноза- "Х" '1' -НЕ познат
Голове- над 2,5 - Познат
Точен резултат: 2:1 ; 1:1 - Не познат

Вердер Бремен - Олимпиакос

1:3

Отбора на Вердер ще излезе за първата си победа в Шампионската лига тази година срещу отбора на Олимпиакос.Вердер набра доста енерция в първенството и записа разгромна победа с 8:1 над отбора на Арминия. Боровски,Алмейда,Диего и Санога са в доста добра форма и феновете на Бременци се надяват те да покажат всичко най добро в таз вечершният мач.
Олимпиякос на своя страна показа че без публиката на собствения си стадион им е много трудно да играят и изкопчиха хикса от Лацио предния кръг(1:1).Гръцкото първенство почна съвсем скоро и Шампионите още не са набарали точния ритъм, но за сметка на това преди няколко дена сразиха ОФИ с 6:2.

Прогноза- Над 2,5гола - Познат
Краен изход- 1 - НЕ
Точен резултат- 3:1 ; 3:2 - Не

Севиля - Славия Прага

01 октомври 2007

4:2

Отбора на Севиля направи много лош старт на шампионската лига като загуби с 3:0 и сега ще се постараят да зарадват публиката в Испания с първата си победа в най-престижният турнир.Треньора на домакините запази повечето от титулярните си играчи в мача срещу Сарагоса загубен с 2:0 което беше 4 поредна загуба общо във всички състезания 3-та в Испания.Отбора на Славия прага се представи изключително добре в първата среща от груповата фаза като записа победа с 2:1 над румънския Стяуа. Славия Прага разби на пух и прах отбора на Злин в първенството със 7:1 и така показа, че и без едни от най добрите си футболисти могат да побеждават в първенството.
Тези два отбора до момента не са се среща ли.

Прогноза- "1" 'х' познат "1"
Голове- Под 2,5 - Не
Точен резултат: 2:0 ; 2:1 ; 1:1 -Не

Манчестър Юнайтед - Рома

1:0


Отбора от Англия спечели предният си мач срещу Спортинг Лисабон с 0:1 и футболистите на сър Алекс ще излезнат крайно мобилизирани за 2-ра победа в най престижния турнир.В отбора вече спокойно играят: Рууни,Тевез,Роналдо и Нани, но едва ли новото попълнение на отбора ще започне като титуляр мача срещу Римляните, тима допуска много малко голове в досегашните си мачове, но си личи и трудноста на нападателите да бележат повече от 1-2 гола в среща.
Отбора на Рома който беше смазан миналата година на "Олд Трафорд" със 7:1 се заканва на съперниците си, че ще си върне за позорната загуба преди месеци.Римските вълци престигнаха на острова след като бяха разбити като домакини от тима на Интер с 1:4.
Францеско Тоти се намира в много добра форма и бележи в повечето мачове на отбора.

Прогноза- "1" ДНБ -ПознаТ
Голове- Над 2,4 - Не
Точен резултат- 2:1 ; 3:2 - Не

Рома - Интер

29 септември 2007

1:4

Дербито в Италия се очаква с голям заряд след като се има и пред вид, че тимовете са съседи в класирането(1.Рома 2.Интер) с по равен брой точки.
Рома за втори мач записва реми(2:2) и футболистите на Лучано Спалети са готови за победа над Интер. Римляните обаче ще имат тежката задача да излязат в дербито без контузения си капитан Фр.Тоти,под въпрос е Тадей, но неговото място може да бъде заменено от Жули или Перота.В Интер са оптимисти за предстоящият мач, като тифозите се надяват на ново избухване на Златан.Единствено защитата на Интер не се намира на подобаващата форма, но като се има пред вид отсъствието на Матераци и Майкон е напълно ясно, че ще имат достра проблеми.

Прогноза - Гол/Гол -Да
Краен резултат- "Х" '2' - Познат 2
Голове - Над 2,5 - Да

Челси-Фулъм

0:0

Крайно време е отбора на Челси да вземе точки след толкова мача без спечелени 3 точки който бягат даже и в шампионската лига. Все още в игра няма да се появят Лампард,Дрогба и Балак както и Карвальо. Фулъм имат три поредни равенства (3:3 ; 1:1 ; 3:3) Футболистите на Лори Санчес ще излязат крайно мобилизирани да си тръгнат с трите точки от намиращият в криза отбор от "Стамфорд Бридж" проблемите в тима са ясни контузени са:
МакБрайд,Пиърс,Лий Кък,Кристанвал и Саймън Елиът.

Прогноза- "Х" '1' - Познат Х
Голове- над 2,5 - Не

Ман. Сити - Нюкясъл

3:1

И двата отбора имат много добри селекции и треньори и едва ли ще излязат за нещо по различно от победа в този мач. Домакините са победили и в трите си домакински мача с по 1:0 и все още не са допуснали гол дали това ще стори Мартинс или може би Видука ще разберем Събота твърдо за мача отпада нападателя Майкъл Оуен.Свраките пък са отбелязали цели 5 гола в трите си гостувания и са получели 4.

Прогноза- под 2,5 гола - НЕ

Шалке 04 - Херта

28 септември 2007

1:0

Отбора на Шалке04 все още не е допуснал загуба в първенството, като отбора записа след 3-те поредни равеснтва две поредни победи с по 2:0 и 3:0 в отбора участие няма да земе нападателя Асамоа, а и не е много сигорно участието на капитана Бордон.Херта най изненадващо загубиха мача си с Ханза(1:3) и сега трябва да покажат играта от началото на сезона под въпрос за мача е защитника Йосил Шимунич.
Последните мачове между двата отбора (0;2 ; 2:0 ; 2:1 ; 0:0 ; 1:4 ;1:3 ; 3:1 ; 3:0 2:4)


Прогноза- Над 2,5 гола - HE

Точен резултат 2:1 1:2 - HE

Тулуза - Каен

26 септември 2007

2:2

Отбора на Тулуза ще излезе за победа за Купата на Франция срещу последния във временното класиране на Франция отбора на Каен.Тулуза имат много проблеми като отсъстващи ще бъдат: П.Сезар, Арибаже, Матио, Дао, Йонсон. В отбора на Каен контузени са:Мазуре, Свенсон, Тиам Съоб.
Последните 3 мача на двата отбора са завършвали в полза на гостуващия отбор.

Прогноза- "1" -НЕ
Голове- Под 2,5 -НЕ
Tочен резултат- 2:0 ; 2:1 НЕ


Ла Коруня - Рекреативо

0:2

Отбора на Депортиво показаха възход в защитната линия и това им донесе 2 мача без допуснат гол.Андреас Гуардадо който дойде на Риасор това лято се превърна във водеща фигура в нападението на тима. В отбора на Анхел Лотина се очаква да се завърне Пабло Амо, а почти сигорно е, че участие в мача няма да земат Колочини и Лопо.
Гостите от Уелва който се наложиха с 2:1 на Еспаньол ще излязат крайно амбицирани да земат нещо от не гостоприемния стадион "Риасор", лошата новина в лагера на Виктор Муньос е, че неговия топ нападател Флоран Синема-Понгол ще отсъства 1 месец поради контузия, но добрите новини са, че Бету и Еду Моя са готови за игра.

Прогноза- "1" - HE
Голове - Над 2,5 -HE
Точен резултат- 2:1 3:2 - HE

Палермо - Милан

2:1

Този мач може да се окачестви като дерби предвид слабата игра на Милан и амбициите на Палермо за някой от челните места в класирането.
Палермо се намират на 7 място в таблицата с едва 7 точки от 4 мача, отбора все още няма победа като домакин(загуба и равенство).Отбора измъкна трите точки в последния кръг от Каляри без да покаже и малко от играта през миналия сезон, почивка в него мач получиха: Кавани и Гуана като в титулярната единайсеторка ще бъдат и Миколи и Амаури.
Милан се представя доста не убедително и се намира на 9 място с актив от 6точки и едва 1 победа. "Росонерите" ще може да разчитат на Гатузо и Кака както на Пирло и Джилардино в предни позиции.Този мач е от голямо значение и за двата отбора, но докато на Палермо и равенството би ги задоволило, то Миланисти ще търсят на всяка цена 3-те точки.

Прогноза- "2" 'х' - HE
Голове- Под 2,5 - HE
Точен резултат- 0:1 ; 1:1 -HE

Арсенал-Нюкясъл

25 септември 2007

2:0

Арсенал разби на собствения си стадион отбора на Дарби Каунти с 5:0 и загря за дербито от Карлин Къп със "свраките".Нюкясъл спечелиха домакинството си на Уест Хям през уийкенда с 3:1 като показаха не лоша игра, но за да спечелят двубоя с Арсенал те трябва да се надяват и на малко късмет.Както знаем Арсен Венгер залага на младежите в тези турнири и така процента Нюкясъл да направи нещо и да отстрани противника си се покачват, с оглед на футболистите с който разполага мениджъра им, като той едва ли ще остави на скамейката футболисти като Оуен и Мартинс.

Прогноза- "Х" - Не познат
Голове- под 2,5 - Познат
Точен резултат- 1:1 - НЕ

Херта - Ханза

1:3

Херта излиза в мач днес срещу един от последните отбори в таблицата а именно Ханза.В предишният кръг, Херта записа третата си поредна победа над Дортмунд с 3:2 като домакин и така показа, че доста трудно се играе в Берлин и, че Ханза не ги чака нищо добро.Гостите също взеха трите точки в последният кръг срещу Дуисбург като надделяха с 2:0. Последния двубой между двата съперника е завършил с победа на Ханза с 2:1, но това е една от малкото победи на над тима от Столицата. Ханза има само 1 записана победа от последните 10 мача между двата отбора(3-равенства и 6 победи за Херта)

Прогноза- "1" - НЕ познат
Голове- над 2,5 Познат
Точен резултат- 2:0 ; 3:1 - Не

Волфсбург - Вердер Бремен

1:1

Отбора на Вердер Бремен показа, че малко по малко си възвръща старата форма от миналия сезон. В тима на гостите под въпросът е Алмейда а Розенберг все още е в доста слаба форма този сезон за разлика от Бубакар и Саного, Диего също е в изключителна форма а Боровски едва сега на влиза в нея.Домакините който ще разчитат в предни позиции на добре играещите Раду, Дзеко и Маме Нианг,Кжиновек и Марселиньо се намират в добра форма и халфовата линия е идеална.И двата отбора ще излязат за победа в този мач, но по опитния отбор на Вердер би трябвало да се справи със съперника, ако иска да се бори за челните позиции.

Прогноза- "2" 'х' - Познат "Х"
Говоле- Под 2,5 - Познат
Точен резултат: 1:1 0:1 - Познат 1:1

Испания- 5 кръг

24 септември 2007

26-09 RCD Mallorca - Real Valladolid
26-09 Racing Santander - Villarreal
26-09 Real Murcia - Almeria
26-09 Sevilla - Espanyol
26-09 Valencia - Getafe
26-09 Deportivo - Recreativo
26-09 Athletic Bilbao - Atletico Madrid
26-09 FC Barcelona - Real Zaragoza
26-09 Osasuna - Levante
26-09 Real Madrid - Real Betis

Германия- 7 кръг

25-09 Hertha BSC Berlin - Hansa Rostock

25-09 Wolfsburg - Werder Bremen
25-09 MSV Duisburg - FC Schalke 04
25-09 Borussia Dortmund - Hamburger SV
25-09 FC Nürnberg - Bayer Leverkusen
25-09 Arminia Bielefeld - Hannover 96
25-09 Eintracht Frankfurt - Karlsruher SC
25-09 VfB Stuttgart - VfL Bochum
25-09 Bayern München - Energie Cottbus

Италия- 5 кръг

26-09 Lazio Roma - Cagliari

26-09 Inter - Sampdoria
26-09 Juventus - Reggina
26-09 AC Siena - Atalanta
26-09 Palermo - AC Milan
26-09 Parma - Torino
26-09 Genoa - Udinese
26-09 Catania - Empoli FC
26-09 Fiorentina - AS Roma
26-09 Napoli - Livorno

Англия-Класиране


Испания-Класиране


Италия-Класиране


Франция-Класиране


Германия-Класиране


България-Класиране


България 6 кръг

FT Belasitsa Petrich 2 - 1 Spartak Varna
FT Botev Plovdiv 1 - 0 Beroe
FT Marek Dupnitsa 2 - 1 Lokomotiv Plovdiv
FT Chernomorets Burgas Burgas 2 - 0 Slavia Sofia
FT Levski Sofia 4 - 0 Cherno More Varna
FT Vihren Sandanski 1 - 1 Pirin 1922
FT CSKA Sofia 3 - 1 Lokomotiv Sofia
FT Litex Lovech 4 - 1 Vidima-Rakovski

Статистика:
Победи Домакин:7
Победи Гост:0
Равенства:1
Голове:24

Франция 9 кръг

FT Auxerre 2 - 0 Marseille
FT Caen 1 - 2 Metz
FT Nancy 2 - 0 Lorient
FT Nice 3 - 0 Saint-Etienne
FT Strasbourg 0 - 1 Le Mans
FT Toulouse 1 - 1 Lens
FT Valenciennes 1 - 0 Monaco
FT Paris S.G. 0 - 2 Bordeaux
FT Rennes 0 - 2 Sochaux
FT Lyon 1 - 1 Lille

Статистика:
Победи Домакин:4
Победи Гост:4
Равенства:2
Голове:20

Италия 4 кръг

FT Udinese 2 - 0 Reggina
FT AC Milan 1 - 1 Parma
FT AS Roma 2 - 2 Juventus
FT Atalanta 2 - 1 Lazio
FT Cagliari 0 - 1 Palermo
FT Catania 0 - 1 Fiorentina
FT Empoli 0 - 0 Napoli
FT Livorno 2 - 2 Inter Milan
FT Torino 1 - 1 Siena
FT Sampdoria 0 - 0 Genoa

Статистика:
Победи Домакин:2
Победи Гост:2
Равенства:6
Голове:19

Испания 4 кръг

FT Recreativo Huelva 2 - 1 Espanyol
FT Barcelona 2 - 1 Sevilla
FT Almeria 1 - 1 Mallorca
FT Getafe 0 - 0 Deportivo La Coruna
FT Levante 1 - 2 Athletic Bilbao
FT Real Betis 1 - 2 Valencia
FT Villarreal 2 - 0 Real Murcia
FT Zaragoza 2 - 1 Osasuna
FT Atletico Madrid 4 - 0 Racing Santander
FT Valladolid 1 - 1 Real Madrid

Статистика:
Победи Домакин:5
Победи Гост:2
Равенства3
Голове:25

Германия 6 кръг

FT Bochum 0 - 0 Eintracht Frankfurt
FT Energie Cottbus 1 - 2 Wolfsburg
FT Hamburger SV 1 - 0 Nurnberg
FT Hansa Rostock 2 - 0 Duisburg
FT Hertha BSC 3 - 2 Borussia Dortmund
FT Schalke 3 - 0 Arminia Bielefeld
FT Werder Bremen 4 - 1 Stuttgart
FT Hannover 0 - 3 Bayer Leverkusen
FT Karlsruhe 1 - 4 Bayern Munich

Статистика:
Победи Домакин -5
Победи Гост - 3
Равенства - 1
Голове:27

Англия 7 Кръг

FT Arsenal 5 - 0 Derby County
FT Liverpool 0 - 0 Birmingham C.
FT Middlesbrough 2 - 2 Sunderland
FT Reading 2 - 1 Wigan Athletic
FT Fulham 3 - 3 Manchester C.
FT Newcastle U. 3 - 1 West Ham U.
FT Aston Villa 2 - 0 Everton
FT Blackburn R. 0 - 1 Portsmouth
FT Bolton W. 1 - 1 Tottenham H.
FT Manchester U. 2 - 0 Chelsea


Статистика:
Победи Домакин:5
Победи Гост:1
Равенства:4
Голове:29

Болтън - Тотнъм

23 септември 2007

1:1

Отбора на Болтън започна доста отчайващо сезона и се намира на последното 20 място със спечелени едва 3 от възможни 9 точки. Защитника Лойд Самюъл ще е аут от терените поне за Два месеца.с лека травма и шансове да започне в този мач е Анди О'Брайън.
Тотнъм се намира на 17 позиция с едва 1 успех и 1 равен мач което е много под учакванията на феновете. Тотнъм разби в четвъртък тима на Анортозис с 6:1 в първия кръг на УЕФА.
В Лазарета остава Ледли Кинг както и Антъни Гарднър които лекуват травми. другия играч тормозен от контузии е Беноа Есу Екото.
Най любопитното за мачовете между тези два отбора е, че в последните 5 от тях винаги е печелил домакина.

Прогноза- "Х" "2" - Познат Х
Голове- Над 2,5 - НЕ
Точен резултат: 1:1 ; 1:2 - познат 1:1

Манчестър Ю - Челси

2:0

Отбора на Манчестър спечели двубоя си в Португалия с минималното 1:0. Домакините вече набраха скорост и са остремени за следващата си победа над най големият им враг ЧЕЛСИ.
В отбора контузен е Силвестре, а в игра се завръща Рууни. Отбора на Челси изненада с лошата си игра срещу Розенборг(1:1) всички футболни фенове и показа, че не се намират в най добрата си форма. Ж.Мауриньо напусна тима тази седмица и тима все още не е намерил негов заместник, в списъка за мача няма да попаднат: Дрогба,Лампард и Балак като нито един от тях няма поне малко шанс да излезе на Олд Трафорд.

Прогноза- "1" "х" - ПознаТ 1
Голове- Над 2,5 - НЕ
Точен резултат- 2:0 ; 2:1 - Познат 2:0